Zoneterapi

Zoneterapi behandling

Zoneterapi følger de tusind år gamle kinesiske teorier

Zoneterapi er en behandlingsform, som kan genopretter balance i kroppen og kan give lindring og øget velvære. Det er en behandlingsform, som tager udgangspunkt i, at hver enkelt del af kroppen reflekteres på zoner under/på fødderne. Man kan tale om, at fødderne er et mikrosystem på kroppen. Når bestemte områder på fødderne behandles, vil der “sendes signal” til det pågældende område på kroppen. Zoneterapi er derfor en behandlingsform, som tager udgangspunkt i at normalisere ubalancer.

De fleste ubalancer kan påvirkes med zoneterapi og mange kan afhjælpes helt. Rigtig mange bruger zoneterapi, selvom de ikke har helbredsproblemer – de gør det for at vedligeholde en god sundheds-tilstand og som forebyggende behandling.

TKZ Zoneterapi følger de tusind år gamle kinesiske teorier, ifølge hvilke de enkelte organer styrer de forskellige kropsfunktioner. Når jeg som Zoneterapeut kender disse forbindelser og bruger dem i behandlingen, er her et unikt redskab, der kan medvirke til “se” en ubalance og derved kan smerter og ubehag blive bedre eller helt forsvinder.